RĪGAS VALDA AVOTIŅA PAMATSKOLA

flag

SASNIEGUMI ĀRPUSSTUNDU DARBĀ 2021./2022.MĀCĪBU GADĀ

Pavasara Sporta diena.

Mācību gada noslēgumā mūsu skolā tradicionāli notiek Sporta diena. Arī šogad.

Vēsais un vēlais pavasaris mūs lutināja ar visskaistāko dienu, lai to pavadītu svaigā gaisā sportiskā noskaņojumā. Šoreiz atraktīvi sportiska gaisotne valdīja gan stadionā, gan skolas zaļajā teritorijā.

Bija jautri gan maziem, gan lieliem!

<>

Rīgas Valda Avotiņa pamatskolas direktora vietniece izglītības jomā Dace Eisaka.
Publicēts: 17.06.2022.

Slidošanas nodarbības.

No šī gada februāra līdz maijam mūsu skolas 1.p un 1.a klases skolēni Eiropas Sociālā fonda projekta "Mēs par veselīgu Rīgu!" ietvaros apmeklēja slidošanas apmācības nodarbības "Kurbads ledus hallē". Profesionālu treneru vadībā bērni mācījās sajust savu ķermeni, noturēt līdzsvaru, veikt uz slidām dažādus uzdevumus, nokrist un atkal piecelties; pieauga skolēnu izturība, veiklība un drosme. Ar katru nodarbību slidošanas prasme uzlabojās. Nu varēs droši doties uz slidotavu!

<>

Rīgas Valda Avotiņa pamatskolas skolotājas Marija Duboveca un Vita Bladikio.
Publicēts: 12.05.2022.

"Olimpiskais mēnesis 2022" skolā.

Visas Olimpiskā mēneša aktivitātes notika sporta skolotāju un sporta organizatoru Anitas Bolužas un Aigara Bicāna vadībā un uzraudzībā. 🙂

<>

Rīgas Valda Avotiņa pamatskolas sporta skolotāji Anita Boluža un Aigars Bicāns.
Publicēts: 9.05.2022.

Skolēnu dalība informātikas konkursā.

2022.gada 28.aprīlī Rīgas Valda Avotiņa pamatskolas skolēni piedalījās Rīgas 1.pamatskolas - attīstības centra atklātajā informātikas konkursā, kur 4.-5.klašu grupā skolēni zīmēja, meklēja vārdus un sacentās ātrrakstīšanā.

6.-7.klašu grupā skolēniem bija jāparāda savas zināšanas teksta formatēšanā un ātrrakstīšanā.

Mūsu skolas skolēni ieguva godalgotas vietas!

4.-5.klašu grupā:

6.-7.klašu grupā:

Skolēnus dalībai konkursā sagatavoja datorikas skolotāja Mudīte Ramute. Paldies!

<>

Rīgas Valda Avotiņa pamatskolas datorikas un informātikas skolotāja Mudīte Ramute.
Publicēts: 3.05.2022.

Skolēniem godalgotas vietas konkursā – izstādē.

Skolēni ar saviem darbiem piedalījās BJC "Altona" organizētajā vizuālās mākslas konkursā – izstādē "Latvijas 2022.gada dzīvnieks, kukainis un putns".

Lai radītu zīmējumus, skolēni uzzināja, ka Latvijas 2022.gada dzīvnieks ir zebiekste, kukainis – skujkoku dižkoksngrauzis, bet putns – svīre.

Vizuālās mākslas skolotājas Ingas Brūkles vadībā tika radīti darbi, kuri žūrijas komisijas skatījumā bija godalgu vērti:

<>

Rīgas Valda Avotiņa pamatskolas direktora vietniece izglītības jomā Dace Eisaka.
Publicēts: 2.05.2022.

Pavasara sagaidīšanas tradīcijas skolā.

Šogad varējām atjaunot lielisko mūsu skolas pavasara sagaidīšanas tradīciju – iešanu ciemos pirms Lieldienu brīvdienām, kad vecāko klašu skolēni dodas pavasarīgi radošā vizītē pie jaunāko klašu skolēniem, kuri lielos draugus laipni sagaida ar rotaļām un spēlēm.

Izzinoša jautrība skolā sāk valdīt jau no paša rīta, līdz vēlai pēcpusdienai gan skolas zālē, gan gaiteņos, gan klašu telpās, gan skolas plašajā teritorijā. Par Lieldienu tradīcijām skolotāji un skolēni ir sagatavojuši prezentācijas ar kurām iepazīstina pārējos, kopīgiem spēkiem tiek gatavoti Lieldienu atribūti un noformējumi, īpašu jautrību rada Lieldienu tradicionālās un ne tik tradicionālās rotaļas un sacensības, kā arī neizpaliek olu kaujas ar īstām un šokolādes olām!

<>

Rīgas Valda Avotiņa pamatskolas direktora vietniece izglītības jomā Dace Eisaka.
Publicēts: 26.04.2022.